Cégünk

A történet:

A Kőáruház Kft. történet bevezetés

történet

Ha konkrét információra van szükséged a Kőáruház Kft.-vel kapcsolatban, javaslom, hogy lépj velünk kapcsolatba.

A Kő mint
időtálló design

Küldetésünk

Díszkavicsok, zúzalékok, törmelékek

Legfőbb kerti funkciójuk a talajtakarás.
Ha megfelelően készítjük elő a kavicságy alapját, akkor díszítve óvják a talaj nedvességtartalmát a napsugárzás okozta meleg és a szél szárító ereje ellen.
Előnye a faapríték és a fenyőkéreggel szemben, hogy nem rothad el és nehezebb fajsúlya miatt könnyebben tisztítható a ráhullott szennyeződésektől.
Hátránya, hogy a felmelegedett kő egyes növényeket megégetheti alulról. Erre telepítéskor figyelni kell. Építészeti funkciójuk a hatékony vízelvezetés, vízelnyelés.

A szemcseméret kérdése

Ügyeljen a harmonikus arányokra a szemcseméret kiválasztásakor. Válassza ki a projekthez azt a szemcseméretet, amely optikailag és technikailag a legmegfelelőbb (kavicságy mérete, járhatóság, vízáteresztő képesség, gondozási lehetőségek, stb.).
Vegye figyelembe, hogy az apróbb szemcséjű kövek gyorsabban koszolódnak és fenntartásuk nagyobb ráfordítást igényel. A nagyobb szemcséjűek vízáteresztőbbek, nem mosódnak el , nem vonzzák a macskákat és levélfúvóval könnyebben tisztíthatóak. Használjon kerekszemcsés köveket, amennyiben mezítláb is közlekedne rajtuk. Lazítsa fel a nagyobb kavicságyakat sziklákkal, kőtömbökkel vagy törött kövekkel.

Foglaljon időpontot konzultációra:

Nálunk mindenre megtalálja a választ, amire építkezéséhez, felújításához vagy kerti projekthez szüksége lehet. Szakértői csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek megtalálni a megfelelő termékeket, amelyek tökéletesen megfelelnek az egyedi igényeinek

Nyitvatartás:
Maradjunk kapcsolatban: